TACFIT 26

First in Last Standing

TacFit26

HET TACFIT26-PROGRAMMA:

Wat TACFIT onderscheidt van alle andere trainingssystemen, is het gestructureerde trainingsplan, ontworpen om de prestaties te verbeteren, maar waarbij “gezondheid voorop” blijft als het primaire doel.
Het TACFIT26 ALPHA tot ZULU-programma is een 26-weeks trainingsplan, georganiseerd in maximaal 4 trainingen per week. Het is ontworpen om aan ieders behoeften en potentieel te voldoen om door de 4 verschillende niveaus van complexiteit (Delta, Gamma, Beta en Alfa) te komen. De TACFIT26 biedt bovendien de mogelijkheid om het programma te herhalen, de complexiteit aan te passen en de gezondheid en het fitnessniveau van de atleten te verbeteren.
Het ontwerp maakt gebruik van 7 verschillende timing- en metabolische trainingsworkouts. Elke training gebruikt een specifieke kracht- en compensatietraining, evenals 2 bodyflow-lay-outs, één om voor te bereiden en één om te compenseren voor elk protocol.
U vindt er ook meer dan 200 verschillende oefeningen die zijn gestructureerd in deze niveaus van complexiteit. Elk gaat vergezeld van voorbereidingsoefeningen en compensatiehoudingen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

VOLG ONS
@tacfit.nl

BEL ONS
+31681037330

ONTMOET ONS
Nederland