WAT IS TACFIT?

TACFIT Training Methods zijn de “Worldʼs Smartest Workout” genoemd omdat elk element opzettelijk is onderzocht en geïmplementeerd als een geïntegreerd, holistisch systeem van menselijke optimalisatie. Elke oefening, programma, hulpmiddel en cursus is zorgvuldig gemaakt voor de hoogste kwaliteit resultaten in de kortste tijd.

TACFIT® is een strategisch fitnesssysteem dat is ontworpen voor een snel herstel van de trainingsintensiteit. Het fundamentele trainingssysteem maakt gebruik van 26 trainingen, met 4 verschillende niveaus van uitdaging, en 6 verschillende protocollen van timing.

TACFIT helpt iedereen toegang te krijgen tot hun aangeboren fitness potentieel, door het herstellen van hun functie in praktische beweging: de manier waarop je lichaam is ontworpen en is geëvolueerd om vrij te bewegen zonder pijn. In plaats van de conventionele “boot camp” mentaliteit, die de nadruk legt op onnodig lange aerobe arbeid, bestaat TACFIT uit 20 minuten veilige intensieve training (voorafgegaan door doelgerichte warming-up oefeningen en gevolgd door aangepaste compenserende cool-down oefeningen).

De oefeningen worden uitgevoerd met kettlebells, clubbells, parraletstangen, medicijnballen, optrekstangen, turnringen of -banden, zandzakken en plyometrische boxen, maar ook met lichaamsgewichtoefeningen, allemaal ontworpen om je te helpen slanker, fitter, sterker en behendiger te worden. Als je niet over een of meer van deze apparaten beschikt, is de TACFIT-suite van hoogwaardige modulaire programma’s aangepast aan jouw toegang tot apparatuur en bevat deze alternatieven voor lichaamsgewicht voor alle oefeningen met gewichten.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

VOLG ONS
@tacfit.nl

BEL ONS
+31681037330

ONTMOET ONS
Nederland