CLUBBELL

 

Clubbell

Wanneer je voor het eerst een Clubbell® oppakt, valt het je op dat hij veel meer weegt dan zijn merkteken, maar naarmate je frame zich aanpast aan de beweging en je techniek verbetert, zie je het gebruiksgemak en de enorme voordelen van dit gereedschap.
Je zou kunnen zeggen dat je uiteindelijke doel is om zo lang mogelijk correct, met een doel, zonder ruimtelijke beperkingen, zonder beperkingen of angst, in elke omgeving en onder welke omstandigheden dan ook, te bewegen.
Hiervoor is de eerste stap om het lichaamsgewicht onder de knie te krijgen, dan is het tijd om belasting toe te passen, ons systeem uit te dagen en te belasten en op deze manier kun je herstellen van deze stress en je aanpassen om toekomstige reacties te verbeteren.
Door training met de Clubbell® in uw eigen programma of bij uw cliënten op te nemen, wordt een kwalitatieve sprong voorwaarts in de beleving van beweging en in de algemene kracht en gezondheid van uw lichaam.
In deze cursus leren we je hoe je kunt beginnen met trainen met de Clubbell®, van de meest basiselementen tot de meest geavanceerde, zodat je het meeste uit deze tool kunt halen.
De progressies toegepast in de 7 belangrijkste componenten en ontwikkeld in de 6 vrijheidsgraden van de beweging, stellen je in staat om de basis van de 10 bewegingspatronen en hun verschillende progressielijnen of combinaties te verbeteren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

VOLG ONS
@tacfit.nl

BEL ONS
+31681037330

ONTMOET ONS
Nederland